Social turbo program

Fotóssal, videóssal és szövegíróval már az első naptól kezdve elkezdjük a minőségi, rendszeres tartalomgyártást. E mellett beállítjuk az első hirdetéseket is, amiket a közös munka alatt folyamatosan optimalizálunk és költséghatékonyabbá teszünk.

Abban hiszünk, hogy nem lehet csak az egyik részére koncentrálni a közösségi média marketingnek, ezért a legtöbbször csak valamennyi általunk javasolt szolgáltatás igénybevétele esetén dolgozunk együtt egy céggel.

Ha elkezdjük a közös munkát, hosszú és rövidtávú célokat egyaránt kitűzünk, és ezeknek elérését segíti elő a programunk időtartalma Így csak legalább 6 hónapra tervezett együttműködést vállalunk.

Személyes tanácsadás

Javaslatokat teszünk a már meglévő közösségi médiás megjelenésekre, vagy iránymutatást adunk azok elindításához. Hatékony tanácsot tudunk adni vállalkozást és személyes márkát építők számára is. Mindkét esetben részletesen leírt cselekvési terv készül.

A tanácsadásra sor kerülhet budapesti irodánkban vagy Skypeon. Személyes tanácsadásra minimum 1 héttel korábban kell bejelentkezni.